Inici Notícies Notícies Nous exercicis de gramàtica llatina - Projecte Cruïlla
Nous exercicis de gramàtica llatina - Projecte Cruïlla

Us presento i poso a la vostra disposició els exercicis de gramàtica llatina que he elaborat com a part del projecte de didàctica de llatí i grec per a batxillerat, creat pel professor Joan Mut i Arbós.

Els exercicis segueixen i complementen el material didàctic del mètode del professor Mut, publicat per l'editorial Cruïlla. Podeu veure una completa descripció del mètode i informació sobre els materials en aquest enllaç del web de Cruïlla.

En aquest primer bloc d'exercicis, hi ha els que complementen les 28 unitats del manual de llatí de 1r de batxillerat. Al llarg del curs 2014-2015, es publicaran els del llibre de 2n de batxillerat.

Els exercicis estan organitzats segons les unitats didàctiques del manual i amb els paradigmes i vocabulari d'aquest. Aquests mateixos exercicis estan a disposició dels professors i alumnes, que adquireixin el llibre, a l'aula digital de l'editorial Cruïlla, amb altre material didàctic (programacions, solucionaris...) i totes les funcionalitats d'una aula virtual (creació de grups de treball, tasques, qüestionaris en línia, gestió de qualificacions, ...).

En breu, tindreu també a l'abast els exercicis de gramàtica grega del llibre de 1r de batxillerat.

Per accedir als exercicis, podeu  fer clic aquí.

 

 

Ús de cookies


Aquest lloc web empra "cookies" per a una millor navegació i amb finalitats estadístiques. Si hi seguiu navegant, és perquè n'accepteu el seu ús.