Inici
 
discendo.com
Reconstrucció en 3D d'una casa pompeiana PDF Imprimeix Correu electrònic

En aquest enllaç (https://youtu.be/hqUuubKHyzE) podeu accedir a un vídeo de la reconstrucció en 3D, realitzada per CNR IBAM, sota supervisió de Francesco Gabellone,  del menjador d'estiu de la casa del braçalet d'or de Pompeia. El vídeo reprodueix l'ornamentació mural nilòtica d'un menjador d'estiu obert a un jardí interior. Cada secció compta amb una explicació, en italià, del contingut de les pintures.

 
Reconstruccions en 3D PDF Imprimeix Correu electrònic

La visita virtual al poblat ibèric d'Ullastret ja és possible gràcies a un vídeo que reprodueix aquest assentament arqueològic en 3D. Realitzat per l'equip de Modelat 3D amb l'assessorament dels arqueòlegs del Museu d'Arqueologia de Catalunya, ens presenta un recorregut detallat pel poblat basat en les restes del jaciment.

Informació sobre la reconstrucció.

El vídeo de la reconstrucció.

Informació sobre Ullastret al web del MAC.

 

També el mausoleu de Centcelles, a Constantí, ha estat reproduït mitjançant una reconstrucció fotogramètrica en 3D a càrerc del MNAT.

Vídeo de la reconstrucció de Centcelles.

 

 

 

 

 

Ús de cookies


Aquest lloc web empra "cookies" per a una millor navegació i amb finalitats estadístiques. Si hi seguiu navegant, és perquè n'accepteu el seu ús.
 

En línia

Tenim 1 visitant en línia

És notícia